Referenties

|

“De aanpak van Margriet is gebaseerd op vertrouwen en echte aandacht. Ze stelt de juiste, rake vragen die je aan het denken

Lees meer

zetten. Ze begeleidt je met haar vragen door je leven, je werkervaring heen en kijkt daarbij terug en vooruit!” In mijn team kon ik deze inzichten als manager direct toepassen.

|

“Mijn verwachtingen waren dat ik in Margriet een open, enthousiast en ‘recht van uit het hart-persoon’ zou ontmoeten. 

Lees meer

Mijn doelen waren voor mij niet helemaal helder, maar wel dat ik uit wilde zoeken waarom ik vaker neerslachtig was, en wat ik daaraan kon doen, om met name mijn relatie te verbeteren. Margriet maakte een feilloze koppeling tussen prive en werk. 

|

“Dat ik dacht dat we een slechte relatie hadden, maar dat we er samen achter kwamen dat een 6 ook een voldoende is.

Lees meer

Dat het oké is om mijn vrouw soms niet te begrijpen (en zij mij niet) en ook dat ik niet alles hoef op te lossen. Dat slechte relaties niet bestaan, maar wel slecht onderhoud aan de relatie. Haar voorbeeld met de APK van mijn auto, zal mij altijd bij blijven, evenals haar humor en relativering.

|

“Ik ben Margriet enorm dankbaar voor haar begeleiding in onze relatie. Na de geboorte van de kinderen zijn we gaan ‘overleven’

Lees meer

ipv leven. En ik had nooit gedacht dat zowel mijn vrouw als ik een rol speelde in de verliefdheid die ik ervaarde op mijn werk. Ik voelde me ZO schuldig. Zonder fout of goed werkte Margriet met ons samen aan een nieuwe balans. Ook haar eigen openheid heeft ons geholpen.”

|

“Als heel erg prettig en gelukkig ook confronterend, dat was namelijk precies wat ik zocht. Ik vond het heel fijn dat we

Lees meer

hebben gekeken vanuit mijn achtergrond, ondanks dat ik daar aanvankelijk helemaal geen zin in had. Hier heb ik echt ontzettend veel van geleerd. Ik keek altijd naar de gesprekken uit en heb ze stuk voor stuk als ontzettend zinvol gezien. Iedere keer als ik dacht een bepaald mechanisme in mijn denkpatroon te begrijpen kwam Margriet met een andere invalshoek, dat gaf me keer op keer nieuwe ‘zuurstof’ om erover na te denken en om stappen te zetten in mijn ondernemerschap.”

|

Ik moest wennen aan je directheid en tempo. Maar je voelt feilloos aan wat er is, maar wat niet direct kan worden

Lees meer

uitgesproken: omdat je het niet durft of omdat je het nog niet weet. Je kunt goed schakelen in mijn gedachtegang. En soms kon ik je wel van de stoel aftrekken met jouw ontzettend directe vragen over dingen waar ik eigenlijk helemaal niet over na wilde denken.” Ik verwacht dat ik je nog wel eens zal bellen voor een ‘onderhouds’ sessie.

Opdrachtgevers