Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

Pensioenjurist Achmea: “Margriet begeleidt de organisatieopstellingen heel natuurlijk. Met humor en met een perfecte combinatie van daadkracht en warme betrokkenheid. In zeer korte tijd ontstaat er zo een duidelijk zicht op dynamieken die spelen. Daardoor kun je persoonlijk en/of professioneel een stap zetten.”

Jurist Capgemini: Wat viel mij op over de aanpak/gesprekstechniek van Margriet? Wat mij is opgevallen dat Margriet erg goed door mijn verhaal heen kan prikken en het kan terugbrengen tot de essentie door het stellen van een gerichte vraag. Daarbij houdt ze je echt een spiegel door waardoor jezelf de benodigde inzichten krijgt waar je tegen aanloopt en wat daar de oorzaak van is. Met andere woorden Margriet kan ontzettend goed doordringen tot de kern.

Technical Consultant, Radboud Ziekenhuis:“Margriet is een erg prettig open mens, staat open voor je verhaal en luistert daar goed naar, ze is duidelijk en “to the point” Ze houdt echter het doel altijd goed voor ogen en zal je begeleiden je eigen doelen te behalen. De organisatie opstellingen waren een openbaring voor mij als techneut, de rustige opbouw en de intensieve begeleiding gaven het juiste gevoel aan de dagen. Ik heb er erg veel aan gehad, ook al word je met jezelf geconfronteerd 😉 Ik verheug mij op de volgende samenwerking.”

Schrijver: Mijn vraag aan Margriet ging over het helder krijgen van mijn aanbod als tekstschrijver. In twee levendige, oprechte ontmoetingen is dat helemaal aan het licht gekomen, terwijl ik er in mijn eentje al maanden mee worstelde. Dit kon zo snel gaan, omdat Margriet de verbinding helemaal aanging, zonder enige terughoudendheid. Ze confronteerde me met een vastgeroeste houding van me, stelde zich kwetsbaar op, en gaf me nuchtere feedback. Kortom, ze was een compleet mens en een competente coach. Ik raad Margriet van harte aan als sparringspartner en coach.

Docent voortgezet onderwijs: Hoe heb ik dit coach traject ervaren? Als heel erg prettig en gelukkig ook confronterend, dat was namelijk precies wat ik zocht. Ik vond het heel fijn dat we hebben gekeken vanuit mijn achtergrond, ondanks dat ik daar aanvankelijk helemaal geen zin in had. Hier heb ik echt ontzettend veel van geleerd. Ik keek altijd naar de gesprekken uit en heb ze stuk voor stuk als ontzettend zinvol gezien. Iedere keer als ik dacht een bepaald mechanisme in mijn denkpatroon te begrijpen kwam Margriet met een andere invalshoek, dat gaf me keer op keer nieuwe ‘zuurstof’ om erover na te denken en om stappen te zetten.

Manager Groothandel: In welke mate heeft het coach traject bijgedragen aan mijn ontwikkeling? Ik ben nu meer in balans, kan nuchter op zaken reageren en ben daar zelfverzekerder en rustiger door,  ervaar minder druk/stress. Ik stel me nu ook de vraag of ik het moet oplossen of dat een ander dat zelf kan.