Over mij persoonlijk
‘Margriet is energiek, doortastend en doelgericht.’ Klopt! Bij mij zijn plezier en confrontatie allebei nodig om goed in contact te zijn en mijn doel te bereiken. Ik geniet volop van de interactie met mensen die ik ontmoet. Die energie geef ik graag door.

Ik woon in Arnhem met Jeroen en onze twee kinderen; Bernard (’97) en Hilde (’99). Ik wandel graag met onze 3 honden en verwonder mij over de arrogantie van onze katten. Achter ons huis hebben wij een B&B; een kleine cottage waar mensen komen om te genieten van de bosrijke omgeving. Alles bij elkaar een ‘levendig’ huishouden.

Over mijn werk
Sinds 2005 heb ik mijn bedrijf Veraart Werkend Ontwikkelen. Werken en ontwikkelen zijn nauw met elkaar verbonden. Het een leidt tot het ander, onvermijdelijk. Daar sta ik voor. En privé en zakelijk zijn nauwelijks te onderscheiden. Wat we geleerd hebben in ons gezin van herkomst laten we zien in ons heden. Wat je ontvangen hebt geef je door. Ik help je graag om je daar inzicht in te geven en je verder te ontwikkelen, persoonlijk en professioneel.

Voordat ik mijn eigen bedrijf begon, had ik mijn sporen al verdiend als leidinggevende en trainer in diverse organisaties. In mijn LinkedIn-profiel lees je meer over mijn werkervaring en over mijn opleidingen.

Over mijn ontwikkeling
Ik houd ervan me te ontwikkelen. Daarom blijf ik opleidingen doen, ook naast mijn werk en gezin. Men waardeert in mij dat ik altijd een stap verder wil komen. Dat is intensief en enerverend.  De afgelopen jaren heb ik opleidingen gedaan bij de gerenommeerde instituten als Instituut Toegepaste Psychologie (post hbo), Bert Hellinger Instituut, Phoenix Opleidingen en bij het Centrum voor Conflicthantering. Opleidingen om me te verdiepen als trainer, mediator en coach. Dat verruimt mijn blik, waardoor ik jou en je mensen kan helpen. Ik heb me bekwaamd in systemisch werken. Zo kan ik een familieopstelling of organisatieopstelling begeleiden om meer inzicht te krijgen in wat er speelt.

Leren doe je door te ervaren en in contact met anderen. Wat ik leer, pas ik graag meteen toe. Die koppeling tussen theorie en praktijk zorgt ervoor dat er mooie bewegingen ontstaan. Dat zie ik dagelijks terug in de coachingsgesprekken en in mijn rol als begeleider bij teamontwikkeling.

Nieuwsgierig?
Dan nodig ik je graag uit voor een gesprek. Telefonisch ben ik bereikbaar via 06 – 2671 6070. Mijn e-mailadres is veraart@werkend-ontwikkelen.nl.