Over Margriet Veraart

‘Margriet is energiek, doortastend en doelgericht.’ Klopt! Bij mij zijn plezier en confrontatie allebei nodig om goed in contact te zijn en mijn doel te bereiken. Ik geniet volop van de interactie met mensen die ik ontmoet. Die energie geef ik graag door. Mijn liefde voor het vak neem ik zeer serieus maar humor schroom ik niet. Soms is een flinke lach de eerste stap in de goede richting.

Ik woon dichtbij Arnhem met Jeroen, onze twee kinderen zijn inmiddels het huis uit. Een nieuwe fase in onze relatie waarin we opnieuw de balans moeten uitvinden.

Wat je ontvangen hebt geef je door.
Sinds 2005 heb ik mijn bedrijf Veraart Werkend Ontwikkelen. Werken en ontwikkelen zijn nauw met elkaar verbonden. Het een leidt tot het ander, onvermijdelijk. Daar sta ik voor. Privé en zakelijk zijn nauwelijks te onderscheiden. Wat we aangetroffen hebben in ons gezin van herkomst laten we zien in ons heden. Weten waar je naartoe gaat is makkelijker als je weet waar je vandaan komt. Ik help je graag om je daar inzicht in te krijgen en je verder te ontwikkelen, persoonlijk en professioneel.

Voordat ik mijn eigen bedrijf begon, had ik mijn sporen verdiend als leidinggevende en trainer in diverse organisaties. Een flinke burn-out in 2003 na het overlijden van mijn vader was het begin van mijn eigen zoektocht en ontwikkeling.

De liefde voor mijn vak heeft me gemaakt tot wie ik ben.

Ik houd ervan me te blijven ontwikkelen.
De afgelopen jaren heb ik opleidingen gedaan bij de gerenommeerde instituten als Instituut Toegepaste Integrale Psychologie (post HBO), Bert Hellinger Instituut, Phoenix Opleidingen, Centrum voor Conflicthantering en werken met liefdes energie van Weisfelt opleidingen. Opleidingen om me te verdiepen als trainer, mediator en (relatie)coach. Dat verruimt mijn blik, waardoor ik je/jullie kan helpen. Ik heb me bekwaamd in systemisch werken. Zo kan ik een familieopstelling of organisatieopstelling begeleiden om meer inzicht te krijgen in wat er speelt.

Leren doe je door te ervaren en in contact met anderen. Wat ik leer, pas ik graag meteen toe. Die koppeling tussen theorie en praktijk zorgt ervoor dat er mooie bewegingen ontstaan. Dat zie ik dagelijks terug in mijn praktijk.

“Margriet heeft mij enorm geholpen met mijn zoektocht naar ‘wie ben ik’!”

Hoe kan ik jou helpen?

Omdat mijn achtergrond en opleiding uitgaat van systemisch werk, kan ik je helpen vanuit diverse vraagstukken. Wanneer het gaat om het verbeteren van een samenwerking in je werk, een stap verder brengen als leiding gevende of wanneer jullie in een relatie crisis zitten. Mijn opleiding als systeem coach, mediator, team coach en ervaring als leidinggevende dienen als basis voor jouw hulp vraag. En in de meeste gevallen zul je ervaren dat je zelf al op de goede weg bent. 

Relatietherapie

Klinkt meestal heftiger dan het is. Je hoort je omgeving al zeggen: oh nee zitten jullie in relatie therapie? Totdat jij ze vertelt; hoe het jullie helpt, hoe je in een paar gesprekken al een verbetering hebt ervaren. Hoe je nu ook kunt lachen om jullie eigenaardigheden. Neem de relatie serieus en zie de LOL en het nut van relatie therapie in.