Waarvoor kun je bij mij terecht? Bel me als je je leiderschap,  je team of jezelf verder wilt ontwikkelen. Ik zet me met plezier in voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Leiderschapsontwikkeling: Hoe word jij een nog betere leider?
Stel, je bent al een tijd manager. Dan heb je al van alles meegemaakt als leidinggevende. Waar zit voor jou nog groei in? Leiderschapsontwikkeling gaat erover dat je blijft leren. Als jij je talent verder ontwikkelt, geef je daarmee ruimte aan je medewerkers om datzelfde te doen. Goed voor de mensen en goed voor de organisatie.

Wil je eens onderzoeken waar het in jouw leiderschap over gaat? Wil je je basis verder verstevigen? Wil je met nog meer bevlogenheid en plezier werken? Wil je misschien ook wel kijken waar je nog niet eerder gekeken hebt? Laten we dan in gesprek gaan over leiderschapsontwikkeling! Hoe deed jij dat toen je kind was? Waaruit putte jij ervaring in jouw jeugd? Het leven moet voorwaarts geleefd worden en achterwaarts begrepen.

Teamontwikkeling: Hoe krijgt je team een boost?
Je team kan prima functioneren op de bekende manier. Maar wat zou er gebeuren als jij, je mensen, je team het anders zouden doen? Dat je merkt dat je ook op een ander niveau kunt samenwerken? Dat gaat ook over leiderschap, maar dan in teamverband. Hoe kan ieder teamlid zijn kwaliteiten inzetten om het team op een hoger plan te brengen? Ik ontwerp team ontwikkeltrajecten op verschillende niveaus. Samenwerken aan samenwerking. 

Wat is er nodig in jouw team? Wat zou het samenwerken nog leuker maken? Wat zou nog betere resultaten geven? Dat bereiken we met een teamontwikkeltraject, supervisie, intervisie of persoonlijke coaching.

Zet me in als je wilt dat je medewerkers gemotiveerd aan de slag gaan. Om te werken in de richting die jullie samen bepalen. Daarvoor is het nodig dat je als leidinggevende ook het lef hebt om je nek uit te steken. Durf jij het aan? Laten we kennismaken!

Persoonlijke en professionele ontwikkeling: Wat past echt bij jou?

Je hebt vaak al van alles bedacht over je situatie. De oplossing gaat daarom waarschijnlijk niet uit je hoofd komen. Ik ga daarom in coaching ook met je aan de slag vanuit systemisch werk en lichaamswerk. Ik werk vanuit verschillende invalshoeken; oplossingsgericht of vanuit de TA. Je zult verrast zijn wat dat je gaat brengen! Ik help je graag om jouw weg te vinden. Ben jij er klaar voor? Bel of mail je om een afspraak te maken?

Mediation is een veelgehoorde en inmiddels bekende term, maar wat houdt mediation precies in?

Mediation is een vorm van bemiddeling door een onafhankelijke, onpartijdige en neutrale derde bij een (potentieel) conflict.

Het doel is dat het conflict wordt opgelost en/of de communicatie verbetert zodat de deelnemers het conflict zelf kunnen oplossen. Tijdens een mediation wordt gekeken naar de belangen van beide (of meer) deelnemers.

Hoe bereik je die ontwikkeling? Hier lees je meer over mijn aanpak.