Als we samen aan de slag gaan, bepaal jij waar je aan wilt werken. Soms is coaching nodig of misschien sluit je je het liefst aan bij een van mijn supervisie groepen? Geen organisatie is gelijk, geen mens is gelijk. Daarom stem ik mijn aanpak op jou en je doel af. Daarbij laat ik je kijken waar je misschien nog niet gekeken hebt. Mijn aanpak is motiverend, confronterend en licht tegelijk. Als je me belt maken we een afspraak voor een kosteloos intakegesprek voor kennismaking en om te onderzoeken of ik degene ben die jou of jouw team kan helpen.

Ik zorg voor verwondering, confrontatie, plezier en resultaat. Zodat je bereikt wat je wilt bereiken. Voor jezelf, je team en je organisatie. Dat doen we vol energie, je raakt geïnspireerd en je groeit, zowel persoonlijk als  professioneel.

Hoe begeleid ik jou en je team? Dat kan op allerlei manieren.

Bijvoorbeeld:

  • Coaching. We voeren 1-op-1 gesprekken. Deze persoonlijke begeleiding brengt heel gericht wat nodig is. Het kan gaan over zichtbaar worden of assertiviteit, maar ook over ziekte, burn-out of spanningen in de relatie.
  • RelatieCoaching. De verbinding die jullie vroeger hadden is op een bepaald moment niet meer vanzelfsprekend, maar ook zeker niet meer voedend zoals deze vroeger was. Dan is het fijn om daar samen naar te kijken. Mijn aanpak kenmerkt zich doordat ik voordelen zie van conflicten. Het signaal dat het ‘anders’ moet om samen verder te kunnen. In gesprek bied ik jullie inzicht en  handvatten om weg van je valkuilen te blijven. Leren met elkaar over jullie gevoelens te praten. Vaardigheden leren om te gaan met problemen en clashes. Ofwel leren om je opnieuw te verbinden.
  • Training. Je medewerkers of collega’s leren samen in mijn training. Een training kan gaan over communicatieve vaardigheden, conflicthantering, leiderschapsontwikkeling of samenwerken, maar net zo goed over persoonlijke ontwikkeling.
  • Supervisie. Ik begeleid een groep collega’s. We werken aan ieders persoonlijke vraag of aan de samenwerking onderling. Je kunt je vraag inbrengen, waarna je jouw antwoord gaat ontdekken. Patronen worden helder. Nieuwe mogelijkheden worden zichtbaar. Ik zet passende interventies in, zodat jullie als groep weer verder kunnen.
  • Organisatieopstelling of familieopstelling. De methode van opstellingen maakt zichtbaar wat onzichtbaar is. Vaak zijn de dynamieken ‘onder water’ namelijk heel bepalend. Lees ook wanneer je een organisatieopstelling kunt komen doen.
  • Mediation. Heb je een (potentieel) conflict of wil je op een goede manier afscheid nemen van elkaar? Dan is mediation een oplossing.

Ontdekken welk resultaat je bereikt met mijn aanpak? Lees dan hier verder.

Meer weten over mijn expertise en ervaring?  Hier lees je daar meer over.

Ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO en van Phoenix Opleidingen.